ESPECIALITATS
Pròtesi Total de Genoll
La majoria de les persones que tenen un reemplaçament de genoll experimenten alleugeriment significatiu del dolor, la mobilitat millorada i una millor qualitat de vida en general.

La presència de dolor al genoll pot impedir realitzar les coses més simples del dia a dia, com caminar, ajupir-se o pujar i baixar escales. En l'actualitat, els avenços tècnics en medicina ens brinden la possibilitat de canviar el seu genoll per una altra artificial. La finalitat de la pròtesi total de genoll és la seva tornada a l'activitat quotidiana amb la disminució del dolor.
 
Les causes per les quals es produeix dolor en un genoll poden ser múltiples: artrosi, que significa desgast de l'articulació, o artritis reumatoide, malalties inflamatòries, fractures de genoll, etc.

A més del genoll, pot tenir afectades altres articulacions del seu cos que possiblement necessiten cirurgia.

Artroscòpia de genoll
Extracció cos lliure articular per artroscòpia de genoll Què és una Artroscòpia de genoll?

Artroscòpia es realitza a través de petites incisions, donant al cirurgià una visió clara de l'interior del genoll. Això ens ajuda a diagnosticar i tractar problemes als genolls. Durant el procediment, el cirurgià introdueix el artroscopi, un instrument amb una petita càmera de la mida d'un llapis en l'articulació del genoll.
Els avenços tècnics han portat els monitors d'alta definició i càmeres d'alta resolució. Aquestes i altres millores han fet que l'artroscòpia sigui una eina molt eficaç per a tractar problemes als genolls.


El artroscopi envia la imatge a un monitor de televisió. En el monitor, el cirurgià pot veure les estructures del genoll amb gran detall.


El cirurgià pot utilitzar l'artroscòpia per palpar, reparar o extirpar el teixit danyat. Per això, els petits instruments quirúrgics s'insereixen a través d'altres incisions al voltant del genoll.

Pròtesi Total de Maluc
Què és una Pròtesi Total de Maluc?

La Pròtesi total de maluc és una operació dirigida a reemplaçar l'articulació del maluc que està deteriorada, generalment per artrosi. L'articulació del maluc és una articulació de tipus esfèric. L'esfera està formada pel cap de l'os de la cuixa (fèmur) i s'articula perfectament amb una cavitat que hi ha a la pelvis (acetàbul).


L'operació de substitució total del maluc consisteix en reemplaçar el cap del fèmur gastada per una esfera que va unida a una tija o tija (això és el que anomenem pròtesis), i col · locar en la cavitat de la pelvis (acetàbul) una cassoleta feta d'un plàstic especial: polietilè. Aquests dos components poden ser fixats a l'os per un ciment especial anomenat Metilmetacrilato.


Generalment l'artrosi de maluc és una malaltia de gent gran, però també pot afectar en gent jove com a conseqüència d'artritis reumatoide, fractures de maluc o un altre tipus de problemes, com ara, la necrosi del cap del fèmur.

Imagen de seguimiento